Over ons

Bij Arisoro geloven we in kwalititstief  hoge producten met een uniek design.

Door de ervaring in de telecom branche, heeft ons geleerd dat er veel verschillende hoesjes zijn, maar ook wel degelijk met verschillende kwaliteit. Wat we vooral in de markt zien is dat we backcovers tegen komen van hard materiaal en een glimmende look. Bij Arisoro geloven we in een ander product: onze backcovers zijn ontwikkeld met verschillende materialen zodat de backcover flexibel blijft. Met een speciale techniek is de backcover zowel de achterkant als zijkant bedrukt. Na een lange zoektocht met verschillende leveranciers kwamen we uiteindelijk bij een product dat prettig in de hand ligt en degelijk beschermt.

 

Bij Arisoro willen we graag onze klanten voorzien van kwalitatief hoge producten met een uniek design. We zijn constant voor uw nieuwe producten aan het ontwikkelen die voldoen aan onze hoge standaard eisen. Ons doel is uw complete aanbieder voor uw telecom accessoires.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor uw ICT producten, zo hebben wij verschillende Notebooks, Desktops en Monitoren op voorraad. Wilt u graag een persoonlijk advies. Neem dan contact met ons op via het contact formulier.